Kawarganagaraan Saint Lucia - Dana Ékonomi Nasional - Kulawarga - Kewarganegaraan Saint Lucia

Kawarganagaraan St Lusia - NE Dana - Kulawarga

harga biasa
$13,500.00
harga diobral
$13,500.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per
Pajak kaasup.

Kawarganagaraan Saint Lucia - Dana Ékonomi Nasional - Kulawarga

Kawarganagaraan Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia

Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia mangrupikeun dana khusus anu ditetepkeun di handapeun Bagéan Bagian 33 Kewarganegaraan ku Act Pelabuhan kanggo tujuan tunggal nampi Investasi anu kas kanggo waragad dana disponsoran pamaréntah.

Menteri Keuangan diwajibkeun unggal taun kauangan nampi persetujuan ti Parlemén pikeun alokasi dana pikeun tujuan anu ditangtukeun.

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar Tole: US $ 100,000
  • Ngalamar pasangan: AS $ 140,000
  • Ngalamar sareng pasangan sareng dua tanggungan kualifikasi sanésna: US $ 150,000
  • Unggal langkung kualifikasi gumantungna, tina sagala umur: US $ 25,000
  • Unggal kualifikasi gumantung salian kulawarga opat (kulawarga ngagaduhan salaki): US $ 15,000

ADD-ON DEPENDENTE ING JAMINAN KITANG

  • Barudak anu anyar lahir wargi anu ngagaduhan umur dua belas bulan umur di handap: US $ 500
  • Garwa hiji warga: US $ 35,000
  • Kualifikasi gumantung ka warga sanés ti pasangan: US $ 25,000