Kawarganagaraan St Lucia - 19 AGAMA BOND - Kulawarga

Kawarganagaraan St Lucia - 19 AGAMA BOND - Kulawarga

harga biasa
$13,500.00
harga diobral
$13,500.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per
Pajak kaasup.

CITIZENSHIP SAINT LUCIA - COVID -19 NGAREGEPKEUN BOND ST LUCIA

COVID-19 Beungkeut Relief: Investasi minimal AS $ 250,000

Kaciptaan C BondID-19 Khusus Bond ieu dimimitian ti USD 250,000 mangrupikeun beungkeut pamaréntah non-interest anu henteu waragad pamayaran anu dibayar ku ngalamar. Beungkeutna kedah kadaptar sareng tetep dina nami ngalamar ti mimiti masalah mimiti.
Pilihan beungkeut ieu sayogi kanggo waktos dugi dugi ka tanggal 31 Désémber 2020.
Biaya administrasi AS $ 30,000 dibayar ku ngalamar sakali aplikasi kanggo kewarganegaraan
parantos dikabulkeun.

PELUANG -19 CUKUP BOND ST LUCIA

Aya saatos tabungan kualifikasi pilihan beungkeut khusus ieu dibayar sapertos kieu:
  • Ngalamar Tole (5 taun ngayakeun beungkeut): US $ 250,000
  • Ngalamar panawaran sareng 1 kualifikasi gumantung (6 taun nyekel beungkeut): US $ 250,000
  • Ngalamar anu ngalamar dugi ka 4 tanggungan kualifikasi (7 beungkeut nyekel taun): US $ 250,000
  • Ngalamar anu ngalamar dugi ka 4 tanggungan kualifikasi (5 beungkeut nyekel taun): US $ 300,000
  • Unggal kualifikasi tambahan gumantung sareng hiji pelamar ngalamar dugi ka 4 dependents kualifikasi: US $ 15,000