Kewarganegaraan Saint Lusia Anu Bisa Ngalamar

Kewarganegaraan Saint Lusia Anu Bisa Ngalamar

Sakur jalma anu hoyong ngintunkeun aplikasi kana Kewarganegaraan ku Program Investment kedah nyayogikeun kritéria minimum ieu:

  • Sahenteuna umur 18 taun;
  • Wareg investasi kualifikasi minimum dina salah sahiji kategori di handap ieu -
    • Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia;
    • Perkembangan Perumahan Perumahan disatujuan;
    • Proyék perusahaan anu disatujuan; atanapi
    • Meuli beungkeut Pamaréntah
  • Nyayogikeun rinci sareng bukti kualifikasi investasi anu diusulkeun;
  • Pas cek latar tukang waktos sareng tanggungan anu kualifikasi dina umur 16 taun;
  • Nyayogikeun panyingkepan lengkep sareng terang dina sadaya masalah anu aya ka aplikasi; jeung
  • Mayar pamrosesan anu henteu tiasa dicandak deui, sabab karajinan sareng biaya administrasi saatos aplikasi.