Kewarganegaraan Saint Lucia Enterprise Proyék

Kewarganegaraan Saint Lucia Enterprise Proyék

Kabinet Menteri bakal mertimbangkeun proyék perusahaan pikeun dilebetkeun dina daptar anu disatujuan pikeun Program Kewarganegaraan ku Program Investment.

Proyék perusahaan anu disatujuan turun kana tujuh (7) kategori lega:

  1. Réstoran Husus
  2. Pelabuhan pelayaran sareng marinas
  3. Tutuwuhan ngolah agro
  4. Produk farmasi
  5. Palabuhan, sasak, jalan sareng jalan raya
  6. Lembaga panalungtikan sareng fasilitas
  7. Paguron luhureun pantai

Sakali disatujuan proyék perusahaan janten sayogi pikeun kualifikasi investasi ti pelamar pikeun kawarganagaraan ku investasi.

Kewarganegaraan Saint Lucia Enterprise Proyék

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di perusahaan perusahaan anu disatujuan parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

pilihan 1 - Ngalamar tunggal.

  • A investasi minimum US $ 3,500,000

pilihan 2 - Langkung ti hiji pelamar (joint venture).

  • A investasi minimum US $ 6,000,000 sareng unggal pelamar nyumbang ngan kurang tina US $ 1,000,000