Kewarganegaraan Saint Lucia Proyék Perumahan

Kewarganegaraan Saint Lucia Proyék Perumahan

Kabinet Menteri mertimbangkeun proyék perumahan pikeun dilebetkeun kana daptar anu disatujuan pikeun Program Kewarganegaraan ku Program Investment. Proyék perumahan anu disatujuan janten dua kategori lega:

  1. Hotél sareng resort anu mewah
  2. Sipat butik luhur-tungtung

Sakali disatujuan, proyék perumahan janten sayogi pikeun kualifikasi investasi ti pelamar pikeun kawarganagaraan ku investasi.

Kewarganegaraan Saint Lucia Proyék Perumahan

Ngalamar diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun perjanjian pameseran beuli sareng penjualan kanggo investasi dina proyek perumahan anu disatujuan. Investasi, anu sami sareng harga mésér anu disatujuan, disimpen dina rekening escrow anu disatujuan sacara disatujuan dikelola babarengan ku pamekar sareng Kewarganegaraan ku Unit Investment di Saint Lucia.

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi dina proyék perumahan disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar Utama: US $ 300,000