Proses Aplikasi Kewarganegaraan Saint Lucia


Proses Aplikasi Kewarganegaraan Saint Lucia


Kewarganegaraan ku Badan Pelaburan bakal mertimbangkeun aplikasi pikeun kawarganagaraan sareng hasilna tiasa dibéré, nolak atanapi nunduh sabab, aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi.
  • Waktu rata-rata ngolah tina nampi aplikasi pikeun béwara ngeunaan hasilna nyaéta tilu (3) bulan. Dimana, dina kasus anu luar biasa, diperkirakeun yén waktos ngolah langkung lami tibatan tilu (3) sasih, agén otoritas bakal kacarita alesan pikeun sasar anu diantisipasi.
  • Hiji aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi kedah dikintunkeun dina bentuk éléktronik sareng dicitak ku agén otoritas pikeun pihak anu ngalamar.
  • Sadaya aplikasi kedah direngsekeun dina basa Inggris.
  • Sadaya dokumén anu dikintunkeun sareng aplikasi kedah aya dina Basa Inggris atanapi tarjamahan anu dioténtikasi kana Basa Inggris.
    • NB: Tarjamahan anu dioténtikasi hartosna tarjamahan anu dilaksanakeun ku penerjemah penerjemah anu resmi diakreditasi ka pengadilan hukum, lembaga pamaréntahan, hiji organisasi internasional atanapi lembaga resmi anu sami, atanapi upami dilaksanakeun di nagara dimana teu aya penerjemah akreditasi resmi. tarjamahan anu diusahakeun ku perusahaan anu peran atanapi bisnisna mangrupikeun tarjamahan profésional.

Proses Aplikasi Kewarganegaraan Saint Lucia

  • ALL dokumen anu ngadukung kedah diperyogikeun kedah dilampirkeun kana aplikasi sateuacan aranjeunna tiasa diolah ku Unit.
  • Sadaya aplikasi kedah dipirig ku pamrosésan anu henteu tiasa dicandak deui sareng biaya karajaan anu pantes pikeun pelamar utami, salaki sareng silih syarat silih cocog.
  • Bentuk aplikasi anu teu lengkep bakal balik ka agén anu otorisasi.
  • Dimana aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi parantos dipasihkeun, Unit bakal ngabéjaan agén otoritas yén investasi kualifikasi sareng syarat biaya pamaréntahan wajib dibayar sateuacan bijil Kewarganegaraan tiasa dipasihkeun.
  • Dimana hiji aplikasi ditolak, ngalamar tiasa, sacara tulisan, nyuhunkeun ulasan ku Menteri.