St Lucia - Gaya hirup & Hiburan

St Lucia - Gaya hirup & Hiburan

gaya hirup

Pulo Saint Lucia ngiringan unggal gaya hirup anu dibayangkeun. Ti ibukota hiburan anu ngibingkeun, Rodney Bay dipikanyaho pikeun réstoran anu diakrésikeun sacara internasional, nawiskeun rupa-rupa masakan ka sakuliling bumi Soufrierre anu nyéépasi sacara spontan sareng pamiarsa petualangan sacara spontan.

raramean

Saint Lucia nampilkeun kalénder kagiatan anu pikaresepeun kalebet festival musik anu kasohor sacara internasional di sebut salaku Festival Jazz dan Seni Saint Lucia dina Méi unggal taun. Festival utama sareng acara séjén di Saint Lucia nyaéta:

Juli

Karnaval Lucian

Agustus

Pantai Mercury

Oktober

Oktoberfest

Jounen Kweyol

Nopémber / Désémber

Rally Atlantik pikeun Pelancong