Kewarganegaraan Beungkeut pamaréntah Saint Lucia

Kewarganegaraan Beungkeut pamaréntah Saint Lucia

Kawarganagaraan ku investasi tiasa dilakukeun ku cara ngagaleuh beungkeut pamaréntahan non-interest. Beungkeut ieu kedah didaptarkeun sareng tetep dina nami ngalamar kanggo lima (5) taun nyepeng waktos ti tanggal mimiti mimitina sareng henteu narik suku bunga.

Kewarganegaraan Beungkeut pamaréntah Saint Lucia

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi dina beungkeut pamaréntah parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar panawaran nyalira: US $ 500,000
  • Ngalamar ngalamar sareng pasangan: US $ 535,000
  • Ngalamar ngalamar sareng pasangan sareng dua (2) tanggungan kualifikasi sanésna: US $ 550,000
  • Unggal gumantung kualifikasi tambahan: US $ 25,000