St Lucia - Gampang Usaha Ngalakonan

St Lucia - Gampang Usaha Ngalakonan

Saint Lucia ayeuna pangkat ka-77 ti 183 ékonomi dina Laporan Bisnis Doing diterbitkeun ku Bank Dunia. Ranking ieu ngajantenkeun urang ka-8 sadayana di Amérika Latin sareng Karibia sareng ka-2 di Daérah Karibia.

Kami parantos dilakukeun sacara konsisten saé ti taun 2006 nalika Saint Lucia mimiti kaasup dina Laporan Usaha Doing sareng ku sadaya rekening, kami ngarep-arep bakal pangkat sacara hadé dina taun-taun bakal datang.