Data Perlindungan & Kawijakan Privasi

Data Perlindungan & Kawijakan Privasi

pausahaan urang ADAISIS AAAA (https://immi.center) sareng karyawan bakal nyobian ngajagaan data rahasia sareng inpormasi pribadi anjeun. Kami parantos nunjukkeun di handap kumaha cara kami ngumpulkeun sareng ngagunakeun data anjeun.

1. Cara kami ngagunakeun inpormasi pribadi sareng data

ADAISIS AAAA ngumpulkeun sareng ngagunakeun data sareng inpormasi pribadi anjeun pikeun méréskeun masalah administrasi sareng dukungan palanggan, ngabantosan para nasabahna. Urang ngagunakeun data sareng inpormasi pribadi anjeun pikeun ngawaskeun patuh sagala hukum sareng kontrak.

2. Anggo inpormasi sareng data anjeun pikeun tujuan pamasaran

Upami anjeun hoyong sadaya inpormasi pribadi anjeun henteu dianggo engké kanggo tujuan promosi, mangga ngahubungi kami di info@vnz.bz sareng kami bakal mastikeun yén anjeun henteu nampi tawaran pamasaran atanapi bewara sanés ti kami.

3. Koléksi inpormasi pribadi sareng data pribadi

Sadaya inpo anu perusahaan kami ADAISIS AAAA kumpulkeun datang ka kami langsung ti anjeun, salaku palanggan. Sadaya data anjeun tiasa dijaga aman sareng disimpen di perusahaan urang tanpa kamungkinan dianggo ku pihak katilu. Kami bakal nyimpen inpormasi pribadi anjeun sajumlah waktos anu cukup pikeun nyayogikeun dukungan sareng ngokolakeun jasa kami.


4. Inpormasi Pribadi Anjeun Company kami Ngumpulkeun

Nalika ngahubungan perusahaan kami ku ngahubungi kantor, telepon, metode komunikasi éléktronik, ogé ngadatangan sumberdaya Internét urang, urang ngumpulkeun data ngeunaan pangguna sareng palanggan anu nempatkeun pesenan nganggo komunikasi di luhur sareng metode kontak.


Data anu kami kumpulkeun kalebet inpormasi ngeunaan interaksi sareng iklan, inpormasi ngeunaan jaringan, data ngeunaan sistem, komunikasi sareng alat kontak, inpormasi ngeunaan pangirim sareng panampi pesen anu dikirim atanapi katampi ku perusahaan kami. Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan waktos sareng tempat éntri kana jasa atanapi sumber daya kami. Kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan durasi kontak, aliran klik sareng data sistem anu sanés.
Inpormasi ieu tiasa nunjukkeun anjeun sareng titik éntri anjeun sareng perusahaan sanés.

Upami anjeun hariwang kana data anjeun, anjeun tiasa ngotéktak situs urang anonim.

Kana paménta anjeun, urang tiasa nyayogikeun inpormasi anu kami simpen ngeunaan anjeun, tunduk idéntifikasi anjeun. Inpormasi anjeun henteu sayogi pikeun pangguna anu sanés, kecuali kanggo kaayaan palaksanaan undang-undang sareng panyangguhan resmi badan resmi anu ngagaduhan hak pikeun ngalakukeunana.

Kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan sémah ka situs wéb kami, ngumpulkeun alamat email nalika ngahubungan perusahaan kami, perusahaan kami ngumpulkeun nomer telepon sareng data mobile nalika ngahubungi pusat kontak kami atanapi ku telepon ka hiji pagawe.

Inpormasi anu kumpulkeun ku perusahaan kami umumna dianggo pikeun nganalisis internal sareng pamutahiran jasa urang, sumber Internét kami sareng karya umumna.

Sakur inpormasi anjeun henteu dialihkeun ka pihak katilu kecuali dina hal pengiriman barang ka anjeun, sareng asuransi kiriman ieu, dina hal ieu sadaya inpormasi anu dipikabutuh bakal ditransfer ka perusahaan anu bakal ngintunkeun barang ka alamat sareng asuransi anjeun. perusahaan. Ku cara nempatkeun pesenan pikeun pengiriman barang dina situs wéb atanapi ku telepon anjeun, anjeun satuju kana penyediaan inpormasi anjeun ka pihak katilu anu tanggung jawab ngatur pangiriman produk ieu ka alamat sareng asuransi na.

Upami anjeun teu hoyong nampi ti kami pesen sanés-sanés ti éta anu dipikabutuh salaku bagian tina pesenan anjeun sareng pelaksanaanana, anjeun tiasa nyerat ka kami di alamat kami: info@vnz.bz

5. Metode panyimpen sareng kahirupan inpét batur

Urang nyimpen inpormasi anjeun di pangkalan palanggan kami. Inpormasi ieu bakal dianggo ku perusahaan kami sareng jumlah waktosna disimpen disimpen. Urang peryogi inpormasi ieu pikeun nyayogikeun inpormasi sareng ngabéréskeun masalah ngeunaan jasa kami sareng syarat-syarat hukum neundeun data. Kami ngagaduhan hak pikeun nyimpen inpormasi ieu saatos réngsé jasa kami sareng dijual, sanaos anjeun henteu nganggo deui jasa perusahaan kami. Sadaya inpormasi bakal disimpen pikeun jumlah waktos anu berpatutan, kecuali hukum atanapi otoritas pangaturan sareng pitunjuk butuh supaya urang langkung lami.

6. pihak katilu

Kami ngagaduhan hak pikeun nransper inpormasi anjeun ka pihak katilu anu aya patalina sareng palaksanaan pesenan kami pikeun anjeun. Tanpa idin tambahan anjeun, kami ngirimkeun inpormasi anjeun ka layanan pengiriman, perusahaan asuransi anu aya hubunganana sareng pengiriman barang ieu. Kami gaduh hak pikeun mindahkeun alamat lengkep, nami sareng nami kulawarga anjeun, nomer telepon ogé data anu sanés pikeun ngabéréskeun pesenan ieu. Kami nyayogikeun sadayana inpormasi ukur kanggo perusahaan-perusahaan anu beroperasi saluyu sareng hukum panyalindungan data sareng neundeun. Aturan anjeun, anjeun tiasa nampi inpormasi ti kami ka saha sareng nalika data anjeun disayogikeun.

Henteu aya daptar palanggan ti nasabah kami anu dialihkeun ka pihak katilu, kecuali nyuhunkeun paménta ti otoritas nagara, upami aya.

7. Tél email, korespondensi, berita sareng promosi

Kami kagungan hak pikeun ngirim béwara, pikeun ngarujuk, ngahubungi anjeun ku telepon atanapi liwat situs wéb upami anjeun parantos mesen ku kami dina cara anu mungkin. Sadaya kontak ngan ukur tiasa dilangkungan ku cara komunikasi anu disayogikeun ku kami. Kami cagar hak jarang ngirim informasi anjeun ngeunaan produk, diskon sareng promosi. Anjeun gaduh hak nampik nampa béwara ieu ku milu petunjuk atanapi ku tulisan ka kami di info@vnz.bz

8. Ngawaskeun Surat Email

Salaku bagian tina kontrol kaamanan, urang ngagaduhan hak maca surat mana waé anu dikirim ka karyawan urang. Dina hal anu teu aman tina naon waé hurup atanapi lampiranna, sapertos virus, urang ngagaduhan hak ngahapus atanapi ngantorkeunana.

9. Kawijakan Kuki

Situs kami nganggo cookies, anu sakedik kode sareng file anu ningkatkeun kinerja situs kami dina komputer. Di handap ieu kami ngajelaskeun naon inpormasi nalika urang ngumpulkeun cookies, kumaha kami ngagunakeunana nalika kami nyimpen éta.

Anjeun gaduh hak ngabatalkeun undeuran cookies, tapi dina waktos anu sami, urang moal tiasa ngajamin operasi anu saé pikeun situs kami.

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan cookies dina Wikipédia Ieuh.

Mangpaat Cookies

Kami ngarékoméndasikeun nganggo cookies pikeun operasi anu saé sareng ditangtoskeun situs kami upami anjeun henteu yakin naha anjeun peryogi aranjeunna atanapi henteu. Anjeun tiasa mareuman pamakean cookies upami anjeun yakin yén anjeun butuhna. Anjeun kedah ngartos yén sadaya cookies dianggo pikeun nyayogikeun jasa anu anjeun hoyong pake.

nganonaktipkeun Cookies

Anjeun tiasa nyegah browser anjeun tina ngagunakeun cookies. Anjeun kedah ngartos yén ngagunakeun fungsi ieu pikeun ngawatesan panggunaan cookies ku panyungsi anjeun tiasa ngarobih pungsionalitas sadaya situs anu anjeun kunjungi atanapi maksudna hoyong dilongok. Biasana, nganonaktipkeun cookies bakal nganonaktipkeun fitur sareng kamampuan situs dina, ku kituna kami nyarankeun yén anjeun henteu mareuman cookies.

Email Cookies Patali

Situs kami tiasa nginget pangguna upami anjeun parantos didaptarkeun sareng kami, pikeun nunjukkeun anjeun béwara anu khusus anu tiasa dianggo pikeun pangguna anu kadaptar atanapi anu teu resep. Kami nyayogikeun jasa langganan buletin. Nalika nganggo fungsi ieu, kami nganggo cookies anu émut anjeun.

Nanganan pesenan cookie anu aya

Website kami émut pesenan anjeun nganggo cookie, produk anu anjeun dipilih sareng éput nalika anjeun nganggo situs wéb anu langkung ageung pikeun ngagampangkeun pangolahan kalebet ngabolaykeun atanapi ngédit urutan anjeun.

Bentuk Cookies Patali

Upami anjeun ngeusian naon waé bentuk dina situs wéb kami, cookies tiasa nyimpen data pangguna anjeun kanggo panggunaan atanapi korespondensi hareup.

Partéi katilu Cookies

Dina situs web kami tiasa nganggo cookies anu disiapkeun ku pihak anu dipercaya. Di handap ieu kami bakal ngajelaskeun langkung rinci anu cookies pihak katilu anu anjeun tiasa patepung nalika ngagunakeun situs kami.

Kami nganggo Google Analytics, anu urang kedah nganalisis situs kami. Kuki tiasa ngalacak waktos anu diséépkeun dina situs kami, halaman anu anjeun kunjungi, eusi anu anjeun resep, waktos anjeun didatangan situs kami.

Anjeun tiasa langkung jéntré ngeunaan inpormasi cookie Google Analytics Ieuh.

Sakali deui, kami ngingetan yén pikeun situsna jalan-jalan saé, kami nyarankeun yén anjeun ngantepkeun cookies dihurungkeun.

10. kaamanan

Urang nyandak ukuran kaamanan nyimpen data anjeun sacara serius sareng nyandak sadaya ukuran anu lumayan pikeun mastikeun kaamananna. Gumantung kana data, kami nganggo fungsi panyalindungan kecap aksés, énkripsi, kontrol aksés, cadangan, standar transfer sareng kontrol integritas lingkungan pikeun ngajagaan data anjeun tina rugi atanapi nyalahgunakeun.

PERHATOSAN: Kami henteu nyimpen detail kartu kiridit atanapi debit anjeun. Data tina kartu anjeun anu anjeun mayar kedah dipasihan énkripsi sareng henteu disimpen.

11. Patanyaan sareng pamundut

Upami anjeun gaduh patarosan tambahan ngeunaan kawijakan privasi, perlindungan data atanapi panggunaanana di layanan kami, anjeun tiasa ngahubungi kami inpormasi ieu: info@vnz.bz

ADAISIS AAAA

  • Gedong Arthur Evelyn Charlestown, Nevis, St. Kitts sareng Nevis
  • Rojongan customer
  • Nomer telepon:
  • + 442038079690
  • info@vnz.bz